Share

Duminică, 01 Decembrie 2019,  începând cu ora 17.00, în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași, va avea loc un eveniment aflat sub auspiciul sărbătoririi Zilei Naționale a românilor, 1 Decembrie, intitulat DE ZIUA NAȚIONALĂ ALĂTURI DE SEMENII NOȘTRI

Manifestarea organizată sub forma unui spectacol de susținere este inițiată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași și are un scop caritabil, încasările rezultate în urma vânzării biletelor urmând a fi donate pentru susținerea unei familii, care are un copil cu grave probleme de sănătate.

Citeste si   132 de CLASE din județul IAȘI au suspendat a cursurilor ȘCOLARE organizate în MODALITATEA ”faţă în faţă"

Spectacolul va cuprinde momente artistice susținute de: Corul Marii Uniri, Ansamblul Folcloric Hora Moldovei, Cvartetul Universității Naționale de Arte ”George Enescu” Iași, The Sky și Home Town, Petran Music School, Kasta Morrely, Andrei Ciobanu, Geanina Buzatu și Ursache Alexandru Ștefan.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași, Ateneului Național din Iași, Rotary Iași Copou, Universitatea Națională de Arte ”George Enescu” Iași, Casei de Cultură a Studenților Iași, Kasta Morrely și Carrefour.

Citeste si   ADMINISTRATORII de firme vor fi OBLIGAȚI să urmeze cursuri de ANTREPRENORIAT dacă nu au studii ECONOMICE

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ