Share

În perioada 13 – 24 noiembrie, inspectorii Serviciului Corp Control Primar au întocmit 30 procese verbale de contravenţie.

Amenzile acordate au fost în sumă de 45.900 lei. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru lipsa autorizațiilor de funcționare și nerespectarea obiectului de activitate autorizat.

Celelalte amenzi au vizat expunerea mărfurilor în afara spațiilor de vânzare, lipsa contractului de folosință a domeniului public, nerespectarea unor somații de salubrizarea a spațiilor verzi administrate de asociațiile de proprietari, murdărirea drumurilor publice la ieșirea din șantiere, nerespectarea obligației de salubrizare a unor terenuri, staționarea unui autovehicul de mare tonaj pe domeniul public și nerefacerea carosabilului după o intervenție la rețeaua de gaz. În aceeaşi perioadă, au fost emise şi 27 de somaţii.

Astfel, au fost formultate somaţii pentru ridicarea unor autovehicule avariate, abandonate pe domeniul public, salubrizarea unor terenuri virane, refacerea domeniului public afectat de lucrări de intervenție la rețelele publice de telecomunicații și termoficare și igienizarea unor imobile.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ