Share

Make love, with lubricants…

Cum am aratat deja in unul din numerele trecute, Institutul Socola se bucura de serviciile unui medic veterinar.

Nimic anormal, probabil, de vreme ce, printre nenumaratele caprioare, sistemul sanitar e bantuit de oite, gainuse, cocosei, ratuste si gasculite – al caror gingas destin e menit a fi protejat de (evident!) purcelusi. Purcelusii fiind, pe scara inteligentei animale, foarte destepti.

Ca-n ferma animalelor.

La Socola, aceasta veritabila Arca a lui Noe este, cum e si normal, pastorita cu netarmurita dragoste si intelepciune de pastorul-sef, adica managerul de institut – care, ca orice suflet iubitor, are grija ca creaturile din preajma-i sa fie bine ingrijite, platite la timp, controlate si iubite.

Citeste si   February’s Moonstruck! Ediția a V-a a concursului de FELICITĂRI și scrisori de DRAGOSTE în limba engleză

Da, iubite; unele chiar foarte iubite. Atat de mult iubite, incat pentru a nu exista dubii, la Socola se cauta (pe net, desigur, spre temeinica informare) prezervative, inele vibratoare pentru satisfactii garantate (septelul de caprioare fiind excesiv de mofturos uneori, parol!), si lubrefianti intimi – in scopuri pentru care va lasam sa ghiciti singuri.

EXPLOZIV La Institutul de Psihiatrie Socola Iasi – Love is in the air. Se anunță surprize de proporțiiPe situl Institutului de Psihiatrie Socola – o institutie de altfel serioasa, pana mai anul trecut, "cineva" s-a dedat la placerile vinovate oferite de navigarea pe internet, iar urmele se vad.

Posted by Stiri Buna Dimineata on Mittwoch, 11. Oktober 2017

Insa, pentru ca (asa cum sta bine unei veritabile arce) exista mofturosi si mofturoase, ale caror gusturi “high class” in ale iubirii (iubirii pentru animalute, am dori sa nu credeti altceva!) sunt greu de multumit, la Socola se cauta parfumuri “Prada”, dar si articole din “Fetish Fantasy Series – Crotchless Harness”.

Citeste si   Mihai ”danone” CHIRICA ia fața lui Emil BOC! TELEGONDOLE la Iași VS metrou la CLUJ

Un soi de chilotei de piele, asezonati cu gaurele – exact ca-n filmul alaturat. Fanteziile nu au limite, dildourile pot fi atarnate, agatate si parfumate, iar partile placerii (cum zice-n traducerea prezentata) expuse fornicatiilor fara limite.

Toate acestea, pe situl Institutului de Psihiatrie Socola – o institutie de altfel serioasa, pana mai anul trecut.

Citeste si   Compania VEOLIA dă bir cu FUGIȚII! Pierderile SEMNIFICATIVE sunt principala PROBLEMĂ

Ce spun specialistii in IT? Ca “cineva” s-a dedat la placerile vinovate oferite de navigarea pe internet, iar urmele se vad.

Ne-ntrebam si noi cine-i “cineva”-ul cu pricina; si noi, si caprioarele de prin institut care, de bezmetice ce sunt, uita ca purcelusii sunt nu doar curiosi peste masura ori au (chestiune cercetata intens) orgasm juma’ de ora, dar si ca regulamentele de ordine interioara interzic expres haladuiri pe net in interes de stimulare a libidoului personal.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ