Internet Wi-Fi gratuit pentru călătorii CTP Iași

Călătorii cu mijloacele de transport în comun din #Iași se pot bucura deja de un oraș ”smart”, în care serviciile publice pot fi folosite cu mare ușurință cu ajutorul soluțiilor tehnologice moderne. După lansarea aplicației #24pay, prin care pot fi achiziționate titluri de călătorie online, Primăria Municipiului Iași, prin #CTPIasi, a finalizat proiectul privind dotarea tuturor mijloacelor de transport cu dispozitive pentru conectarea la #internet wireless.

Utilizatorii de telefoane de tip ”smart” pot folosi în mod nelimitat internetul din autobuze/tramvaie și este necesar ca aceștia să își înregistreze dispozitivul în rețea doar o singură dată. Ulterior, de fiecare dată când aceștia vor utiliza transportul public, telefonul se va conecta automat la internetul wireless din vehiculele cu care ei vor călători.
Concret, sunt necesari următorii pași pentru conectare: activarea funcției wireless din telefonul mobil; înregistrarea dispozitivului în rețea (prin intermediul Facebook, Twitter sau Instagram ori prin completarea unui formular cu datele privind numele, prenumele și e-mail-ul utilizatorului).


Perioada de implementare a fost ianuarie – februarie, iar valoarea contractului încheiat cu Orange România este de aproximativ 125.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ