Share

Încep înscrierile la Programul Oficial de Internship al Guvernului României

Tinerii interesaţi de o carieră în administraţia publică centrală se pot înscrie, începând de astăzi, la Programul Oficial de Internship al Guvernului României

Un program destinat tinerilor români cu vârsta maximă de 25 de ani, studenţi sau recent absolvenţi ai unei universităţi din România ori din afara ţării.

Ediţia aniversară a Programului Oficial de Internship al Guvernului României, ediţia a V-a, se va desfăşura în intervalul 17 iulie – 18 septembrie şi pune la dispoziţia tinerilor interesaţi 100 de poziţii de intern în peste 75 de domenii de studii.


CITEȘTE ȘI …

Primarul Necula a asigurat la BACĂU un buget RECORD pentru “TINERET” de 1 MILION LEI


Participanţii la Program vor beneficia de o bursă în cuantum de 1.000 RON/lună pentru amortizarea costurilor de subzistență în cele două luni ale stagiului, în condiţiile în care vor lua parte la activităţile comune sau specifice instituţiei-gazdă cel puţin 6 ore/zi.

Anul acesta, la cea de-a cincea ediţie a Programului de Internship s-au alăturat Guvernului României alte 51 de instituţii-gazdă.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ