Share

Astăzi, în cadrul ”Interviul Săptămânii” discutăm cu Adrian POPOVICI, administratorul cafenelelor” Camera cu Cafea din Suceava.

Rep: Cum evoluează, având în vedere situația în care ne aflăm, activitatea dumneavoastră  în momentul de față?

Oamenii au început să iasă din case, vin la terase însă din păcate nu prea respectă regulile de distanțare”

Adrian Popovici: Lumea este receptivă, avem destul de multă treabă în această perioadă. Oamenii au început să iasă din case, vin la terase însă din păcate nu prea respectă regulile de distanțare, de purtare a măștii, de dezinfectare.

Noi încercăm pe cât putem să le reamintim de aceste restricții, inclusiv distanțarea de la mese o facem, pentru că în cazul în care avem controale ne vor amenda pe noi. Ar trebui ca lumea să fie mai educată în acest sens.

Citeste si   Marian ANDRONACHE și-a depus CANDIDATURA pentru funcția de PRIMAR al SUCEVEI

Rep: Având în vedere că au fost mai multe etape ale relaxării în care li s-a permis cetățenilor ieșirea din locuințe, ne puteți spune dacă este solicitantă activitatea în momentul de față?

A.P: Am rămas destul de surprins să văd destul de multă lume, având în vedere situația în care am fost . Mă gândeam că o să se rezume la a cheltui mai puțin din punct de vedere economic dar au fost destul de receptvi.

Rep: Va reuși piața din Suceava să își revină complet și cum vedeți situația restaurantelor care au fost închise in timpul pandemiei?

Citeste si   INSPECȚIE la LUCRĂRILE de extindere blocului OPERATOR la SJU SUCEAVA

Pentru a ridica economia la noi ar fi mai benefic dacă ne-am face concediile pe plan local și regional”

A.P: O soluție pentru piața din Suceava ca să își revină, din punctul meu de vedere, este de a nu a mai pleca în alte state în concedii. Pentru a ridica economia la noi ar fi mai benefic dacă ne-am face concediile pe plan local și regional. Să mergem spre exemplu la Sibiu iar oamenii din Sibiu să vină la noi. Cred că așa ne-am putea ajuta unii pe alții.

Citeste si   Din 25 octombrie WIZZ AIR deschide o NOUĂ destinație de la SUCEAVA

Rep: Având în vedere că sunteți mai noi pe piață, cât de greu  vă este vouă ca și antreprenori acum?

A.P: Noi am vrut să creem de la început o comunitate dacă pot să îi spun așa și atunci nu putem spune că ne este foarte greu deoarece avem clienții noștri fideli care vin zi de zi chiar de la început.

Rep: Aveți un mesaj pentru cei care vor citi acest material?

A.P: Cred că ar fi benefic dacă ne-am ajuta noi între noi, să fim poate mai educați, să respectăm ceea ce ni se cere și să ne gândim la binele și sănătatea noastră.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ