În ce vreți să transformați domnule Popa, Aeroportul Iași? Vreți o anchetă a DNA similară cu cea de la drumurile județene? 

Imixiunea politică a Președintelui Consiliului Județean Iași în activitatea Aeroportului Iași este de natură să stopeze creșterea pe care această unitate o înregistrează de câțiva ani. După tot circul făcut anul trecut cu drumurile județene, Președintele Consiliului Județean Iași, dl Maricel Popa s-a mutat la Aeroportul din Iași.

Omul scandalului, Maricel Popa s-a gândit sa cangreneze și activitatea celei mai apreciate unități din cadrul administrației publice locale. Și, din primele date, reiese foarte clar că are determinarea necesară să o facă!

Dacă domnul Popa acționează singur, dacă are sau nu interese în zona economică a Aeroportului Iași sau doar este mânat doar de motive personale ce țin de persoana lui Alexandru Anghel, rămâne de văzut. Cert este faptul că, poate pentru ultima dată în cariera lui politică, Maricel Popa se distinge prin crearea unei conjuncturi ineficiente din punct de vedere economic. Trecutul dumnealui demonstrează o predilecție către câștigul de pe urma falimentelor și ar fi păcat, să nu fi renunțat încă la această psihologie de viață.

Prin urmare:

  1. Care este temeiul legal în baza căruia s-a decis suspendarea Directorului General al Aeroportului Iași, Alexandru ANGHEL?

  2. Suspendarea unui contract de mandat se poate face doar cu acordul partilor sau daca este prevazut în mod expres în contractul de mandat. Exista in contractul de mandat al d-lui Anghel prevazuta posibilitatea de a fi suspendat? Daca raspunsul este „DA”, care este articolul în baza caruia se poate face suspendarea contractului unilateral?
  3. Decizia de suspendare a fost luata ca urmare a neindeplinirii indicatorilor de performanta din contractul de mandat? Daca da, ce indicatori nu au fost realizati?

1 COMENTARIU

  1. Mda.Ce nu cunosc ieşenii e ca pe Anghel îl intereseaza aeroportul doar prin prisma a ceea ce-i iese din şmenurile la contracte şi angajările aranjate pe mălai sau tovărăşii.Restul… vorbe goale.

LĂSAȚI UN MESAJ