ideall.ro

GENERAL TEHNIC SRL, profit de milioane din contracte publice

O societate ieșeană, ce își desfășoară activitatea în domeniul lucrarilor de instalatii electrice a reușit performanța de a contracta din relația cu statul lucrări de aproape 20 milioane lei în ultimii 10 ani.

Doar în 2017, profitul înregistrat de cei trei asociați din General Tehnic SRL a fost de 3.089.305 RON.

Luna aceasta, Primăria ANDRIEȘENI tocmai a achiziționat de la GENERAL TEHNIC SRL servicii de intreținere și reparare a instalațiilor de iluminat public, respectiv achiziția și montarea de noi corpuri de iluminat.

Valoarea contractului este de 129779 RON, însă date concludente despre obiectul contractului nu au date publicității.

Beneficiari ai unor astfel de contracte, cei 3 asociați ai GENERAL TEHNIC SRL, CIUBOTARIU VIOREL, SMIRCU IOAN și BOANDĂ VIOREL se pot mândri cu o cifră de afaceri în 2017 de 13.046.576, realizată cu 58 de angajați.

Doar în 2016, GENERAL TEHNIC SRL, cu cei 58 de angajați a derulat contracte cu DELGAZ GRID S.A. de peste 4 milioane lei, cu E. ON MOLDOVA DISTRIBUTIE S.A. de aproximativ 450.000 lei, R.A. ROMATSA – ADMINISTRATIA ROMANA A SERVICIILOR DE TRAFIC AERIAN de peste 500.000 lei și alte unități.

Apa trece, pietrele rămân la ANDRIESENI

În comuna Andrieșeni progresul bate pasul pe loc. Starea administrativ-gospodărească a comunei este de-a dreptul deplorabilă. Chiar și juridic, situația din interiorul primăriei a cunoscut o evoluție deloc favorabilă locuitorilor acestei comune.

Primarul comunei Andrieseni, Maricel Turcu, a primit la sfârșitul anului trecut o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare pentru deturnare de fonduri europene.

Fostul primar al comunei, Ioan Căruntu, a primit şi el o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

Vom reveni.  

LĂSAȚI UN MESAJ