Problemele cu lucrările de modernizare efectuate la Spitalul Judeţean Mavromati continuă. O sală de operaţii a fost inundată, duminică seară, după ce o ţeavă cu apă caldă a cedat.

În urmă cu un an, în aceeaşi sală de operaţii s-a spart o ţeavă chiar în timpul unei operaţii, iar apa a curs direct atât pe pacientă, cât şi pe echipamentele medicale.


„A cedat un manometru şi s-a inundat sala. Urmează să dotăm o altă sală şi să mutăm acolo intervenţiile chirurgicale. S-au întrunit în şedinţă reprezentanţi ai constructorului cu managerul unităţii medicale în vederea găsirii unei soluţii”, a declarat pentru BotosaniNews Angela Ţurcanu, director medical în cadrul Spitalului Judeţean Mavromati.

La precedenta defecţiune reparaţiile au durat aproape jumătate de an. Lucrările de modernizare ale Spitalului Judeţean Mavromati au costat peste 60 de milioane de lei şi au fost finalizate în urmă cu doi ani.

DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ