Share

Investiţii pentru Iaşi, 17 mai 2017

Miercuri, 17 mai 2017, începând cu ora 15:00, în Sala Mare a Palatului Roznovanu, #AVISSO și Primăria Municipiului Iași organizează conferința „Investiții pentru Iași“, un eveniment de anvergură națională care are ca temă centrală importanța și rolul investițiilor pentru dezvoltare economică.

Posted by Avisso on Samstag, 13. Mai 2017

 

Miercuri, 17 mai, începând cu ora 15.00, în Sala „Vasile Pogor” a Palatului Roznovanu, AVISSO și Primăria Municipiului Iași vor organiza conferința „Investitii pentru Iași”

Este un eveniment de anvergură națională care are ca temă centrală importanța și rolul investițiilor pentru dezvoltare economică.

Totodată, evenimentul „Investitii pentru Iași” face parte din seria manifestărilor publice organizate la nivel național în perioada 14 – 15 mai cu scopul instituirii Zilei Naționale a Investițiilor, o inițiativă legislativă susținută prin implicarea Guvernului și a autorităților publice locale.

În deschiderea evenimentului vor lua cuvântul Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, și Radu Gabriel, președinte al Camerei Auditorilor Financiari din România.

Citeste si   Partidul opozantului Aleksei Navalnîi, desființat de Curtea Supremă din Rusia

CITEȘTE ȘI …

AVISSO, o afacere de succes a unei familii din Iași. Mirabela MIRON, Președintele companiei în dialog cu BunaDimineataIasi


Organizat în parteneriat cu Bursa de Valori București, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), Camera Auditorilor Financiari România, Camera de Comerț și Industrie Iași, evenimentul își propune să prezinte oportunitățile și mijloacele de finanțare disponibile pentru atragerea investițiilor în România din perspectiva diferitelor sectoare economice de dezvoltare.

Citeste si   Florin Cîțu, anunț despre creșterea PENSIILOR la 40%: ”Guvernul a făcut un lucru care este unic în Uniunea Europeană”

În acest sens, conferința va debuta cu dezbaterea „Cum atragem investitorii?” și va continua cu un seminar practic, „Fluent în finanțe”, susținut de Bursa de Valori București.

Prin participarea experților din diferite zone de dezvoltare economică din România, dezbaterea și masa rotundă „Cum atragem investitorii?” are ca scop promovarea parteneriatului activ pentru cooperare, dezvoltare și inovare între administrația publică locală, mediul universitar – academic și mediul de afaceri.

Citeste si   Trei persoane reținute în urma scandalului cu bâte şi săbii din Dolj

Speakerii care au confirmat deja participarea la eveniment sunt consultantul fiscal Adrian Bența (București), Florin Dobre, director CECCAR România, conf. univ. Irimie Popa – Universitatea Babeș-Bolyai (Cluj Napoca) și Ileana Botez, reprezentant Bursa de Valori București.

Seminarul „Fluent în Finanțe”, organizat în cea de a doua parte a evenimentului, de Bursa de Valori București, are ca scop creșterea gradului de educație financiară și oferă participanților ocazia de a se instrui cu privire la piețele de capital și tranzacțiile la bursă.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ