Share

Tinerii schimbă comunitatea spre o comunitate mai bună

Scopurile pe care și le-au stabilit cercetașii implicați și activi ai centrului local Sfântul Dumitru din Valea Lupului prin proiectul Tinerii Schimbă Comunitatea (TiSCo face parte din proiectul general Lideri Implicați în Dezvoltare Locală creat de Organizația Națională Cercetașii României, împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun.

Citeste si   Utilaje DONATE în scop didactic STUDENȚILOR de la USAMV IAȘI

Tinerii din Valea Lupului și adolescenții din această comunitate relativ nouă nu se cunosc suficient de bine între ei, astfel cercetașii exploratori și-au propus organizarea de activități săptămânale diverse și distractive pe parcursul a 10 săptămâni, cum ar fi o seară de film, un foc de tabără, o seară de karaoke, o acțiune de ecologizare, o seară amuzantă de Disco&Dance, una de boardgames și de jocuri și provocări cercetășești, iar la final un spectacol caritabil.

Citeste si   Atitudine INUMANĂ a companiei VEOLIA față de ieșeni! Zeci de familii DECUPLATE de la căldura la -17 grade

Prin toate activitățile menționate, dedicate tuturor copiilor și tinerilor cu vârstele cuprinse între 11 și 20 de ani, cercetașii își doresc să asigure crearea unor legături reale și prietenii de durată între tinerii din Valea Lupului și, astfel, să contribuie la conștientizarea generală a potențialului generației tinere nu atât în comunitate, cât în lume și în mediul înconjurător. Așadar, cercetașii vă invită pe voi, tinerii de astăzi, viitorul de mâine, să vă dezvoltați, să vă uniți și să contribuiți împreună la a crea o lume mai bună doar prin solidaritate și prietenie.

Citeste si   Rata de infectare cu SARS-COV2 în județul IAȘI! 7 localități se află în SCENARIUL ROȘU

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ