Share

Ieșenii sunt invitați vineri la un Cocktail News în Grădina de Vară La Castel, Vor fi prezente nume importante din bucătăria românească

Pe data de 29.08.2018, ora 18:00, în Grădina de Vară La Castel, va fi prezent Chef Victor Melian, care va găti în direct, alături de Cristian Zamfir, Executive Chef La Castel și Ioan David Răileanu, Director de Creație Culinară La Castel, în cadrul unui show culinar live: Cooking In the Garden.

Invitatul special este protagonistul emisiunii Vine CHEF-ul, fiind cunoscut și apreciat și pentru emisiunile: ,,Mănânc, deci exist” (Realitatea TV) și ,,Pur și simplu delicios” (TVR 1). Totodată, Chef Victor Melian este un maestru al artei culinare asiatice, îndrăgostit iremediabil de bucătărie, gusturi savuroase și frumos.

Fiind adeptul simplității în gastronomie, acesta manifestă deschidere către nou și creativitate. Cu peste 30 de ani de experiență în bucătăria națională și internațională, Chef-ul are un secret al gustului, care face mâncărurile sale inconfundabile: selecția ingredientelor.

Citeste si   ”Începe Școala” cu BINE și pentru copiii din MIROSLAVA

Pentru această seară organizatorii au pregătit surprize pentru oaspeții care vor trece pragul castelului

În cadrul spectacolului culinar Cooking In The Garden ne dorim să democratizăm gastronomia și să o aducem mai aproape de oaspeții noștri. Să le deschidem culisele bucătăriei și să le împărtășim bucuria unor preparate culinare desăvârșite și pasiunea ce stă în spatele lor.

Astfel, în deschiderea evenimentului vom întâmpina oaspeții cu un pahar de Schweppes și îi vom invita să pună această seară de poveste în ramă, printr-o fotografie realizată la cabina foto, disponibilă pe data de 29 August, începând cu ora 17:00, în cadrul Grădinii noastre.

 Pentru acest Food Party am selectat 3 preparate din meniul restaurantului nostru, care se asorteză perfect cu noile produse marca Coca Cola: Schweppes Spritz și Schweppes Jazzy Ginger, cea mai nouă inovație din portofoliul Coca Cola, reprezentând mixul perfect pentru băuturile alcoolice și non-alcoolice”, precizează organizatorii.

Citeste si   ACUZAȚII de FURT la USR IAȘI! Nimeni nu s-ar fi AȘTEPTAT la un astfel de COMPORTAMENT din partea deputatului Cosette CHICHIRĂU

Chef Victor Melian și maeștrii bucătăriei La Castel le vor găti oaspeților o selecție de preparate

Acestea vor fi oferite spre degustare în cadrul evenimentului, iar barmanii le vor pregăti 3 cocktail-uri, realizate pe baza băuturilor răcoritoare Schweppes, desăvârșind astfel compozițiile culinare și oferindu-le consumatorilor o experiență gastronomică completă, după cum urmează: 1. Starter: Carpaccio de sfeclă cu bânză brie va fi asociat cu Moscow Mule; 2. Fel principal: Mușchiul de vită Stroganoff va fi asociat cu Aperol Schweppes; 3. Desert: Papanașii cu dulceață de casă vor fi promovați în asociere cu Cocktail-ul fără alcool Hugo.

Evenimentul ,,Cooking In The Garden” va fi moderat de prezentatorul Vlad Baba, cunoscut pentru emisiunea ,,Deschis la Distracție” și o prezență emblematică în Iași, datorită experienței sale vaste ca MC și prezentator la evenimente de televiziune, dar și în cadrul ceremoniilor private sau ale petrecerilor de tip corporate.

Citeste si   ACUZAȚII de FURT la USR IAȘI! Nimeni nu s-ar fi AȘTEPTAT la un astfel de COMPORTAMENT din partea deputatului Cosette CHICHIRĂU

Începând cu ora 20:00, Taraful Domnesc a pregătit oaspeților un spectacol de muzică live, Café Concert, pentru o seară de august cu adevărat memorabilă! Nu în ultimul rând, pe tot parcursul zilei de 29 August, oaspeții La Castel vor primi din partea casei o sticlă de Schweppes, Spritz sau Jazzy Ginger, iar pe pagina de Facebook, începând cu data de 23.08.2018, le oferim fanilor Hotelului Restaurant La Castel posibilitatea de a câștiga o invitație de 2 persoane și un voucher de consumație în valoare de 150 RON, pe care îl pot utiliza pentru a comanda preparate din meniul nostru și produse marca Coca-Cola în seara evenimentului Cooking In The Garden.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ