Share

”Este regretabil că se întâmplă un accident chiar în condițiile în care în mașină se află un demnitar al statului. Putem trage cel puțin două concluzii clare. Una este că nu e  bine să te grăbești când vrei să ajungi cu mașina undeva. A doua – se vede încă o dată, din păcate, nevoia dezvoltării infrastructurii. Din toată discuția, partea bună este că nu a fost nimeni grav rănit. În rest, autoritățile competente vor face investigațiile de rigoare”, a spus Iohannis.

Citeste si   Suspiciuni de fraudă la locale. PNL nu exclude o cerere de renumărare a voturilor din sectoarele 1 și 5

Întrebat dacă vede o asemănare între cazul fostului ministru de Interne Gabriel Oprea și cel al lui Lucian Bode, un posibil abuz, șeful statului a răspuns că nu și că, din datele de până acum, nu consideră că s-ar impune demisia acestuia. 

”Nu cred că pot fi comparate cele două spețe. Ne amintim, cu tristețe, de incidentul de acum câțiva ani când un polițist a murit într-un accident. În acest accident nu a fost vorba de nicio coloană oficială. Din informațiile mele, încă se cercetează și nu este finalizată speța. Ministrul s-a deplasat cu mașina pusă la dispoziție de SPP. Dacă s-a greșit, vom afla, sper foarte repede, cine și de ce. Nu cred că ministrul ar trebui să își dea demisia. Din informațiile mele, ministrul a fost pe banchetă, în spate. Până nu avem datele, nu e bine să speculăm”, a conchis Iohannis.

Citeste si   Alegeri locale 2020. Cristian Băcanu cere renumărarea voturilor în Sectorul 5

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ