Share

“Măsurile care trebuie luate sunt cele individuale: mască, distanță, igienă. Dar sunt persoane care nu vor să respecte toate normele și trebuie intervenit. Eu nu îmi doresc să reintroducem restricții, dar este evident că în anumite localități și pe anumite segmente este posibil să se reintroducă anumite restricții. Altfel, lucrurile scapă de sub control, a precizat șeful statului.

Citeste si   Românii din străinătate, în număr record pentru votul prin corespondență la alegerile parlamentare: aproape 40.000 

Klaus Iohannis a amintit și opinia specialiștilor, potrivit căreia este inevitabil un al doilea val, fapt dovedit și de creșterea rapidă a numărului de noi infectări în multe state europene.

“Am discutat cu premierul, cu ministrul de Interne, ministrul Sănătății și sunt hotărâți să facă totul pentru ca lucrurile să nu scape de sub control. Repet, nu-mi doresc să introducem restricții, dar dacă numărul de infectări crește, atunci e foarte posibil să se reintroducă local, regional, anumite restricții”, a mai afirmat președintele. 

Citeste si   Nicolae Băniciou, lăsat fără imunitatea parlamentară, vrea să ajungă cât mai repede în fața instanței: Toate acuzațiile sunt niște minciuni

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ