Share

”Am întrebat pe mai mulți, experți, medici, specialiști, niciunul nu a reușit să îmi spună, cu mâna pe inimă, că în martie va fi mai bine decât în decembrie. Să ne așteptăm, dacă avem noroc fiindcă nu depinde deloc de noi, dacă avem noroc și se găsește un vaccin viabil, să ne așteptăm la o îngrădire și cu ajutorul vaccinului a acestei pandemii. Este mult mai bine să ne bazăm pe noi.

Citeste si   Așteptarea ar putea luat sfârșit. Decizie în cazul mandatului lui Clotilde Armand, pe masa Tribunalului București

Iarna lucrurile sunt mai complicate. Intrăm în plin sezon de gripă. Se suprapune gripa cu pandemia de COVID-19. Din cauza vremii reci, oricum mai mulți oameni vor avea tot felul de viroze. Lucrurile vor fi din ce în ce mai complicate, ”, a precizat Klaus Iohannis.

Șeful statului a precizat că, în acest moment, punctul său de vedere este ca alegerile parlamentare să aibă loc la data planificată, 6 decembrie.

Citeste si   Iohannis, conferință de presă după noul bilanț al cazurilor de coronavirus! Ce măsuri de IMPUN după ce mai multe localități au intrat scenariul ROȘU

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ