Share

Astăzi (30.09. -n.r.) în cadrul unei conferințe de presă susținută de primarul municipiului Suceava, Ion LUNGU, acesta a ținut să mulțumească celor implicați în organizarea și buna desfășurare a alegerilor locale din 27 septembrie. Totodată primarul a declarat că persoanele care au luat temperatura duminică (27.09. -n.r.), vor primi 100 de lei. 

”Mulțumesc directorilor de școli și funcționarilor din primărie care au fost implicați în organizarea alegerilor. Spre fericirea noastră nu au fost incidente deosebite și totul a fost organizat bine. Primăria va plăti persoanele care au luat temperatura cu câte 100 de lei”, a declarat primarul municipiului Suceava Ion LUNGU.

Cu privire la autobuzele electrice, primarul Ion Lungu a declarat că autobuzele ajunse la Suceava sunt în probe până la sfârșitul acestei săptămâni și că urmează să poarte discuții la Ministerul Dezvoltării pentru următoarele 15 autobuze electrice care trebuie să fie achiziționate.

”Autobuzele electrice au ajuns la Suceava și sunt în teste până la finalul acestei săptămâni. Trebuie să mergem la Ministerul Dezvoltării pentru a deconta banii și pentru a ne interesa și pentru următoarele 15 autobuze electrice care vor ajunge la Suceava”, a  mai declarat primarul Ion LUNGU.

 

Citeste si   ANPIS: Valoarea alocaţiilor de stat pentru copii, plătite în septembrie, a depăşit 721 milioane de lei

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ