Share

De 3 ani de zile Președintele PNL Iași, Costel ALEXE acceptă blaturile din Consiliile Locale din IAȘI

Atât în municipiul Iași cât și în unele dintre comunele ieșene consilierii locali PNL au înțelegeri cu primarii PSD. Situațiile din consiliile locale de la Popricani sau Bârnova sunt bine cunoscute la nivelul conducerii locale a PNL Iași, dar sunt tolerate și chiar încurajate.

Interesele economice au șters diferențele doctrinare și chiar bariera dintre putere și opoziție.

În repetate rânduri, presa a arătat modul în care chiar Președintele PNL Iași, a înregistrat beneficii de pe urma acestor blaturi politice.

Cu toate acestea, tinerii politicieni au învățat cum să simuleze opoziția și să arunce praf în ochii alegătorilor, manifestând o așa-zisă atitudine critică la adresa adversarilor lor politici.

Vom prezenta în continuare un astfel de exemplu!

Citeste si   100% TU DECIZI! Lucian Șova, scandal cu ANI pentru incompatibilitate. Ce a rămas după el la Comunicații și transporturi

Costel ALEXE (PNL IAȘI): “Maricel Popa, luat în râs de Guvernul pe care tocmai el îl apărără cu obedienţă”

De trei ani de zile, judeţul Iaşi şi, implicit, Consiliul Judeţean, au devenit bătaia de joc a PSD iar Maricel Popa, cel care a pretins că „deschide uşi” la Bucureşti, a fost constant umilit chiar de cei pe care acesta îi susţine. Niciodată judeţul Iaşi nu a avut un conducător mai slab la vârful Consiliului Judeţean iar obedienţa faţă de cei care izolează Moldova demască complicitatea prim-consilierului judeţean la stagnare şi degradare.

Luna aceasta, Consiliul Judeţean Neamţ a primit, prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii (FDI), suma de 521 milioane lei pentru proiectul integrat de modernizare a infrastructurii de drumuri, capitol la care Iaşul figurează cu un mare ZERO! Este o palmă pentru ieşeni şi este imaginea cea mai sugestivă a neputinţei administrative şi indiciul cel mai clar că Maricel Popa arată semnele ultimelor zvârcoliri înainte să plece definitiv de pe scena politică judeţeană. Pentru cele patru drumuri judeţene depuse pentru finanţare,  şi care traversează comune conduse de primari liberali, fondurile nu au fost încă alocate.

Citeste si   Primarul orașului Sîngeorz Băi, Traian Ogâgău, în conflict de interese!

ALEXE: “Am citit cu stupoare declaraţiile lui Maricel Popa referitoare la votul pe Moţiune al celor opt parlamentari social-democraţi şi înverşunarea cu care acesta susţine, în continuare, un guvern falimentar, un guvern care a ţinut o întreagă regiune captivă în sărăcie”

În luna septembrie, judeţul Iaşi a prins un singur proiect pe FDI – o extindere de canalizare la Ciurea. Lista publicată luna aceasta arată clar că Dăncilă foloseşte banii publici pentru  propria clientelă politică. Din zece primării ieşene care au primit finanţare prin FDI, opt sunt administrate de social-democraţi, un algoritm care arată că acest program a fost vădit creat de PSD pentru PSD.

Citeste si   Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, SINGURUL invitat fără mască la recepția de la Ambasada Franței

Aflată în faţa implacabilului sfârsit al guvernării sale, Viorica Dăncilă aruncă în electorat cu proiecte de 7,36 miliarde lei în speranţa că va reuşi să-şi cumpere astfel supravieţurea. Dragi ieşeni, această batjocură a actualului Guvern, cu complicitatea baronilor PSD, se va termina în curând, odată cu votul Moţiunii. Urmează momentul în care România se restartează, în care România scapă de cea mai dăunătoare clasă politică din ultimii 30 de ani, alături de întreaga camarilă administrativă angajată pe criterii de slugărnicie şi incompetenţă! Costel Alexe, preşedintele PNL Iaşi


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ