Share

Inspectoratul Școlar Județean Iași a postat listele cu cele 17 unități de învățământ din municipiu ce își redeschid porțile pentru preșcolari.

În urma centralizării și analizării cererilor, grădinițele se deschid și pe timpul vacanței

ISJ Iași a luat această hotărâre în funcție de numărul de cereri depuse. Astfel, trei grădinițe vor rămâne în continuare închise din cauza numărului mic de solicitări, iar alte patru unități de învățământ necesită reparații și își vor deschide porțile abia în luna septembrie.

O listă cu unitățile de învățământ ce rămân închise temporar poate fi consultată mai jos cât și pe site-ul oficial al ISJ Iași:

Citeste si   Vrea să ne reprezinte în PARLAMENT dar are datorii la FISC de 292.680 LEI! Acestea sunt realizările PMP-istului Adrian ACOSTOAIEI

Grădiniţa cu Program Prelungit nr.9 Iaşi1 cerere – număr mic de solicitanți

Grădiniţa cu program Prelungit nr.1 Iaşi – 2 cereri – număr mic de solicitanți

Grădiniţa cu Program Prelungit nr 11 Iaşi – 6 cereri – reparaţii capitale la subsolul grădiniței

Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 13 – 3 cereri – reparaţii capitale la subsolul grădiniței

Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 1 Iaşi – 1 cerere – reparaţii capitale la subsolul grădiniței

Grădiniţa cu Program Săptămânal Motoc jud. Iaşi – 3 cereri – număr mic de solicitanți

Citeste si   Bucuria Crăciunului rămâne aceeași! PALAS ți-a pregătit mii de CADOURI în valoare de 18.000 de euro

Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 8 Iaşi – 5 cereri – reparaţii la acoperiş

În documentul postat pe pagina oficială a ISJ Iași se precizează:

Conform prevederilor cuprinse în art.11 din Hotărârea Comitetului Naţional pentru gradinitele-din-suceava-raman-inchise!-primar-ion-lungu:-”e-un-risc-destul-de-mare-la-gradinite”Situaţii de Urgenţă nr. 28/11/06.2020, precum şi în baza Ordinului comun al Ministerului Educaţiei şi Cercetării, Ministerului Sănătăţii şi al Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale nr, 4518/12.06.2020 şi a Notei M.E.C nr.2432/DGIP/11.06.2020, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi a centralizat cererile depuse la unităţile de învăţământ presolar şi publică situaţia grădiniţelor în perioada vacanţei copiilor”.

Activitățile desfășurate în această perioadă vor fi adaptate normelor de siguranță iar reprezentanții ISJ Iași vor ține cont de măsurile impuse de autorități

Activitățile în aer liber vor reprezenta o proporție cât mai mare din program. În același timp, afară, pot fi mai multe grupe, cu respectarea condițiilor privind evitarea contactului strâns între copii și a jocurilor care presupun apropierea între copii la mai puțin de 2 metri”, au precizat oficialii Ministerului Educației și Cercetării.

Seriozitatea cu care autoritățile abordează situația ne arată faptul că siguranța elevilor ieșeni se află pe primul loc.

Citeste si   CONTRACTE cu DEDICAȚIE date de noul primar al POPRICANIULUI, Ion TANASĂ către fostul CONSILIER al lui FENECHIU

Share

LĂSAȚI UN MESAJ