Share

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a demarat o investiție pentru elevii care fac parte dintr-un proiect educațional, astfel încât se va pune în practică o aplicație pentru a facilita accesul la un învățământ modern și de calitate.

Programul are ca scop crearea unei legături stranse între elev, părinte și sistemul educațional. Aplicația constă într-o platformă unde se vor putea încărca teme, se vor putea verifică medii, absențe, modul în care evoluează, pe parcursul anului, fiecare copil.

Citeste si   (P) Gheorghe FLUTUR: ”Astăzi am început să turnăm asfalt pe drumul județean care leagă FĂLTICENIUL de LITENI”

Mai mult decât atât, se va crea o transparență decizională care va permite tuturor parților implicate să ia decizii corecte și să determine punctele forte și punctele unde este necesara o atenție sporită.

„Este vorba despre o aplicație pentru câțiva elevi dintr-un proiect educațional. Îi va ajuta foarte mult pe elevi la comunicarea cu profesorii, la lecții, părinții vor putea vedea absențele, profesorii vor putea corecta lucrările copiilor.

Practic e o platformă modernă de învățare, va crea o legătură mai profundă între scoală și elev/părinte. Abia s-a făcut licitația, sperăm să fie gata cât mai repede ”, declară Grigorie Bocanci, Inspector General ISJ Suceava.

 

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Până astăzi, 18 septembrie, pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 110.217 cazuri de persoane INFECTATE cu noul CORONAVIRUS

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ