Share

Posted by Dorin Cristea on Donnerstag, 6. April 2017

Dorin DobrincuAstăzi a avut loc lansarea candidaturii mele la funcția de președinte al Biroului Politic Local Iași al PNL, alături de colegul și prietenul Dorin Cristea, care candidează pentru funcția depreședinte al Biroului Politic Județean Iași al PNL.

 

Nu ne este indiferent ce se va întâmpla cu Partidul Național Liberal

Vrem ca acest partid să aibă un viitor în Iași, vrem ca el să fie un vehicul care să poarte ideile și valorile liberale. Am luat această decizie convinși fiind că fără respectarea regulilor jocului nu poate exista democrație nici în interior, nici în afară.

Eu am o carieră academică în spate, plus o consistentă experiență la vârful administrației centrale a statului român.

Dl Cristea a lucrat în mediul privat și a dezvoltat una dintre cele mai mari companii IT din oraș cu capital românesc. Niciunul dintre noi nu trăiește din politică. Suntem interesați de prezentul și de viitorul Iașului, Moldovei și României. Am ales să trăim aici și nu ne este indiferent ce se întâmplă în jurul nostru.

Citeste si   PRINCIPIILE mai pot aștepta, VOTURILE contează! Cum explică Dan BARNA acceptarea TRASEIȘTILOR în USR

Credem că democratizarea PNL începe prin implicarea cât mai multor membri ai partidului în activitățile interne, inclusiv în alegerile pentru BPL și BPJ.


CITEȘTE ȘI …

Istoricul Dorin Dobrincu: “Unirea noastră, unirea lor. Câteva observații inconfortabile!”


Credem că politica nu trebuie să fie rezultatul jocurilor din umbră, că partidul nu trebuie confiscat pentru interese strict personale

Membrii de partid trebuie convinși să se implice în viața de partid. Deciziile care se iau sub sigla PNL trebuie să exprime voința liberalilor, nu a unui grup restrâns de cinici și interesați doar de propria „cooperativă”. Vrem să redăm partidul membrilor noștri. Împreună putem reîncepe procesul de reconstrucție a partidului la Iași.

Citeste si   PSD cere DEMITEREA Ministrului Mediului Costel ALEXE

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ