Cea mai amuzanta comedie despre supravietuirea in cuplu! “Iubito, iti raman dator” este un autentic manual de auto-ajutor ca sa poti face fata provocarilor convietuirii in cuplu

Cea mai recenta premiera a Teatrului Avangardia ajunge la Iasi: Sambata, 25 mai, ora 19:00 la Casa de Cultura a Studentilor Iasi. Cu Andrei Duban si Gratiela Duban, in regia lui Ricard Reguant.

Ideal pentru cei care traiesc deja cu perechea cat si pentru cei care au de gand sa faca acest pas in viitorul mai mult sau mai putin indepartat. Vorbeste despre diferentele care exista intre barbati si femei nu doar in plan sexual, ci si in plan afectiv, social si cultural.

Aceasta comedie incendiara pune la scena deschisa relatia dintre cele doua sexe: diferentele dintre ele, virtutile lor, slabiciunile, atitudinile si, mai ales, felul in care, in cele din urma, in mod inevitabil, fiecare se dovedeste a fi completarea ideala a celuilalt..

Va va face sa radeti dar si sa reflectati, in egala masura, asupra universului provocator al dragostei si al convietuirii in cuplu.

Pretul unui bilet la spectacol este intre 70-120 lei, in functie de categorie.

Spectacolul este recomandat persoanelor cu varsta peste 14 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ