ideall.ro

Cer public DEMISIA lui Valer DORNEANU, Președintele Curții Constituționale a României!

Declarațiile făcute azi de Președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cristina Tarcea, confirmă încă o dată existenta unui grup obscur format din politicieni si judecatori constituționali care conduc CCR și manipulează deciziile acestei curți în materia conflictelor juridice de natură constituțională, în scopul destabilizării statului român și a sistemului juridic din România.

Valer Dorneanu să spună public:

*care a fost scopul adevărat al întâlnirii ”pe întuneric” cu Președinta ÎCCJ?

sensodays.ro

*de ce după data pronunțării Deciziei CCR nr. 685/2018 (7 noiembrie 2018), presedintele CCR Valer Dorneanu mai avea nevoie de ”o justificare a deciziei CCR pronunțată pe completurile de 5 judecători” si a solicitat-o chiar Președintei ICCJ ”pe întuneric” și cu telefoanele mobile în anticameră?
Oare judecătorii constitutionali când au pronunțat decizia privind completurile de 5 judecatori, nu aveau și “justificarea’ necesară, adică motivele constituționale (nu cele legale) care au fundamentat existenta conflictului juridic?
Decizia CCR nr.685 a fost publicata în M.Of nr. 1021 din 29. noiembrie 2018!

*ce presiuni a exercitat presedintele CCR Valer Dorneanu asupra Presedintei Înaltei Curți în cadrul acestei discuții ”pe întuneric”?

După astfel de declaratii ale celui mai important judecător din ierarhia instantelor din România, și pentru a nu afecta si mai mult autoritatea Curtii Constitutionale, este necesar ca preşedintele CCR Valer Dorneanu să demisioneze de urgenţă!

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ