Share

Jamie Oliver a câștigat  procesul împotriva lanțului de restaurante de tip fast-food McDonald’s, reușind să demonstreze că produsele respective nu sunt comestibile.

Procesul nu a fost unul de tip juridic, ci moral, iar bucătarul a reușit să creeze o presiune necesară pentru ca McDonald’s să elimine o substanță nocivă pentru oameni în procesul de preparare a hamburgerilor, informează loon.ro.

Citeste si   TESTE rapide pentru COVID-19 în SPITALELE din România! Carmen DOROBĂȚ: ”Aceste teste RAPIDE vor fi orientate în SPECIAL către zonele de UPU”

Conform bucătarului, carnea folosită de McDonald’s este din cel mai ieftin tip de carne destinat câinilor. Ca urmare a acțiunilor lui Jamie Oliver, reprezentanții McDonald’s au anunțat că vor schimba rețeta și vor elimina hidroxidul de amoniu din procesul de preparare a hamburgerilor. O altă inițiativă a celebrului chef a fost să demonstreze felul în care același lanț de restaurante prepară faimoasele Chicken McNuggets. Se pare că acestea sunt gătite din resturile dintr-un pui (grăsimea, pielea și organele interne), care sunt procesate și apoi prăjite

Citeste si   Frig CRUNT în Spitalul SOCOLA! Pacienții și cadrele medicale TREMURĂ de FRIG în saloane

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ