Share

În perioada 24 – 26 februarie a.c. mai multe echipaje de jandarmi au desfăşurat activităţi de asigurare a ordinii la o serie de manifestări sportive, la care a participat un public numeros.

 

Vineri, 24 februarie, la Sala Polivalentă din mun. Iași  s-au asigurat măsurile de ordine la meciul de baschet masculin în cadrul Ligii I între echipele CS Politehnica Iași – C.S.U. Cluj și la meciul de baschet feminin în cadrul Diviziei Naționale, între echipele C.S. Politehnica Național Iași – Univ. Goldis ICIM Arad.

Sâmbătă, 25 februarie, la Sala Sporturilor din mun. Iași au fost luate măsuri pe linie de ordine publică la meciul de handbal masculin în cadrul Diviziei A, între echipele C.S. Politehnica Iași – C.S.M. Botoșani.

Duminică, 26 februarie, jandarmii au asigurat ordinea publică, în Sala de sport ”Mihai Nistor” din com. Erbiceni la Cupa Shihobi – competiție de Kata Skata Sincron, iar în  Sala LPS din mun. Iași, la meciul de handbal feminin în cadrul Diviziei A, între echipele ACS UAIC CNOT Iași – CSU Știința București.

La toate aceste evenimente sportive jandarmii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, care ar fi putut afecta buna desfășurare a manifestărilor.

De asemenea, sâmbătă 25 februarie, mai multe echipaje de jandarmi au asigurat măsurile de ordine publică în fața Prefecturii Iași, la mitingul autorizat pentru  susținerea echipei de fotbal Steaua București.

Pe lângă activităţile enumerate, jandarmii ieşeni continuă misiunile de menținere a ordinii publice, alături de structurile de poliție, în Iaşi, Paşcani, Hîrlău, Tg. Frumos şi Răducăneni, la care se adaugă misiunile în cooperare cu alte instituții.

De asemenea, se desfășoară misiunile activităţile de protecţie instituţională.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ