Share

În ziua de 21 martie 2020, jandarmii ieșeni au sancționat 5 persoane pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu

Cu prilejul verificărilor din teren pe linia respectării Ordonanței Militare nr. 1 / 2020, jandarmii ieșeni au aplicat 5 sancțiuni contravenționale persoanelor cărora li s-a aplicat măsura izolării și nu au fost găsite la domiciliu. Persoanele sancționate sunt din Iași, Pașcani,  Moșna si Raducaneni.

Citeste si   Mandat de EXECUTARE a PEDEPSEI ÎNCHISORII, pus în aplicare de către polițiștii IEȘENI

Valoarea celor 5 sancțiuni aplicate este de 10.300 lei

Jandarmeria Iași continuă  misiunile de ordine publică în zona centrelor de carantină, însoțirea transporturilor de persoane, precum și punerea în aplicare a celorlalte măsuri stabilite de Ordonanța Militară.
Recomandăm cetățenilor să rămână la domiciliu, să evite deplasările, să respecte regulile preventive și să trateze cu maximă responsabilitate măsurile stabilite pentru siguranța tuturor.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD Iași: „Guvernarea social-democrată înseamnă o Românie DEZVOLTATĂ pentru toți românii!”

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ