Share

Săptămâna aceasta, la invitația conducerii Școlii Gimnaziale ”Ion Creangă” din mun. Iași, jandarmii ieșeni au avut o întâlnire cu elevii, pe linia prevenirii violenței

În cadrul acestei activității, care a fost una interactivă, un aspect abordat a fost și acela al recunoașterii propriilor emoții, dar și a celor din jur, din perspectiva evitării implicării în situații conflictuale.


CITEȘTE ȘI …

În săptămâna mare o tânără doctoriță, cuprinsă de deznădejde s-a sinucis. Nu își putea găsi loc de muncă. Nenorocirea s-a petrecut în CUG


Pentru ca activitatea să fie mai interesantă, a fost prezentat și un echipament de protecție al jandarmilor care este folosit în misiunile cu grad ridicat de risc, iar la final și, probabil cel mai așteptat moment, a fost exercițiul de dresaj canin, vedetele fiind câinii de intervenție.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ