Share

În zilele de 07 și 08 decembrie 2019, mai multe echipaje de jandarmi vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine la manifestările sportive sau alte activități, unde se anunță prezența unui public numeros sau un aflux mare de persoane

Astfel, duminică, 08 decembrie 2019, cu ocazia organizării și desfășurării examenului de rezidențiat la Centrul Universitar Iași, jandarmii ieșeni vor acționa pe linia asigurării ordinii publice în proximitatea locațiilor de susținere a examenului, precum și pe timpul transportului tezelor.

Citeste si   În cel mai scurt timp vor ÎNCEPE lucrările de RENOVARE la creșa numărul 9 din IAȘI

Tot în acest week-end jandarmii vor asigura ordinea publică cu prilejul desfășurării a patru meciuri de fotbal care se vor disputa la Pașcani, Lețcani, Hălăucești și Muncel.

La toate aceste evenimente, jandarmii vor acționa pentru desfășurarea în bune condiții a manifestărilor, din punct de vedere al ordinii publice, iar acolo unde situația o va impune, se va interveni prompt, în vederea luării măsurilor legale.

Citeste si   DONAȚIILE pentru o școală din Rediu au fost DETURNATE chiar de președintele PLUS, Ciprian GROSU

Se continuă activitățile de patrulare în cooperare cu Poliția, pe linia menținerii ordinii publice, precum și misiunile de protecție instituțională a obiectivelor aflate în responsabilitate.

Pentru evitarea  incidentelor şi a oricăror situații de natură să tulbure ordinea publică, recomandăm persoanelor care participă la manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine, iar în caz de nevoie să solicite imediat intervenţia jandarmilor.

Citeste si   Rețeaua de TRAMVAIE din județul IAȘI va fi reabilitată cu ajutorul FONDURILOR europene

Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ