Share

În acest an, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, la data de 1 Decembrie, un detașament format din 60 de jandarmi ieșeni vor face parte din dispozitivul de defilare la parada militară ce va fi organizată în Piața Palatului și pe strada Anastasie Panu din mun. Iași

În cadrul detașamentul de defilare al Jandarmeriei Iași se va afla Garda cu Drapelul de luptă al unității, două plutoane de jandarmi, o grupă cu câini de intervenție, iar la defilarea tehnicii în dispozitiv se vor afla 6 mijloace auto de intervenție.

Totodată, jandarmii vor depune coroane de flori în cadrul ceremonialurilor organizate de Ziua Națională  a României la Pașcani, Târgu Frumos și Hârlău.

Jandarmii ieșeni se vor alătura astfel celorlalte efective de la Ministerul Apărării Naționale, Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Iași, Direcției Regionale de Informații Iași, Penitenciarului Iași și Poliției Locale Iași, care vor participa la ceremonia militară dedicată Zilei Naționale a României.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ