JobShop singurul eveniment naţional de carieră din România pentru studenţi şi absolvenţi

JobShop este singurul eveniment naţional de carieră din România pentru studenţi şi absolvenţi care facilitează colaborarea dintre companii-studenti si absolvenţi-universitate, oferă companilor posibilitatea de a-şi extinde aria de recrutare şi de vizibilitate şi ajută studenţii şi absolvenţii cu potenţial să-şi formeze o carieră.

Evenimentul Național de Carieră JobShop se află la cea de a 19-a ediție. Scopul acestuia este de a oferi studenților oportunitatea de a-și consolida bazele carierei profesionale, participând la diverse activități și workshop-uri susținute de către companiile partenere, dar și discutând direct cu reprezentanții acestora la Ziua de Stand, pe 14 mai, în grădina Palas Mall Iași.
Așteptăm aproximativ 500 de studenți să participe la activitățile celor de la Crilia, Train2Perform, Revolut, StreamUnlimited, Azomureș, Coca-Cola, Delphi Technologies unde se pot înscrie în prealabil, dar și la Ziua de Stand, unde vor fi și Preh, ArcelorMittal Galați, Alten, Comes, ECOLAB, SCC, E-ON, Codeless, HILTI și Prysmian Group”, declară reprezentanții evenimentului.

JobShop le oferă studenților și absolvenților oportunitatea de a interacționa în mod direct cu reprezentanții companiilor, în vederea informării, formării, dezvoltării și pregătirii lor pentru o viitoare carieră

Evenimentul național de carieră JobShop își propune facilitarea colaborării dintre studenți, companii şi Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi, cu scopul de a îndeplini nevoile profesionale ale studenților și absolvenților și de a-i aduce pe aceștia mai aproape de job-ul dorit!

BEST, Board of European Students of Technology, a luat naștere în 1989 în Berlin, și în anul 2000 în Iași, din dorința studenților pentru educație complementară celei universitare, pentru dezvoltare și oferirea de noi oportunități. Astfel că, având ca misiune dezvoltarea studenților, și ca viziune încurajarea diversității, am ajuns să fim prezenți în ziua de astăzi în 93 de universități tehnice, din 33 de țări ale Europei. Iar evenimentele pe care le organizăm au întotdeauna ca scop aducerea celor 3 stakeholderi ai organizației în același loc: studenții, Universitatea și companiile.

LĂSAȚI UN MESAJ