Share

Dacă nu ar fi așa, cum explicăm ascensiunea spectaculoasă a țărănușului flaușat Dragnea, epopeea fără sfârșit a lui Vanghelie, acapararea tuturor marilor afaceri de stat de către imberbul Sebastian Ghiță, sau albirea unor dosare lăsate strategic în sertare, până la prescrierea faptelor, ca în cazul marilor cazuri de corupție, Microsoft, EADS.

Citeste si   Nicușor Dan: „Zece spitale bucureștene vor beneficia de noi dotări și echipamente pentru a trata mai bine pacienții COVID-19”

Timp de 30 de ani, costelivul și timoratul stat de drept a fost vampirizat de „Greii” statului paralel. Altfel, cum să fi reușit Cataramă să fure banii de la SAFI și sa rămână neatins, sau Dan Voiculescu să folosească banii Securității pentru a deveni mogul de presa și jucător politic, sau Vântu să facă sute de milioane de dolari prin FNI, o adevărată inginerie financiară care a sărăcit zeci de mii de romani?

Citeste si   Candidații cu probleme penale la parlamentare, motiv de dispute între PSD și PNL. Simonis îi dă replica lui Cîțu

Pe 6 decembrie ne vom alege Parlamentul care va articula următorul guvern și ar fi extraordinar de bine să reflectăm profund înainte de a ștampila buletinul de vot! Să cugetăm puțin asupra faptului că statul paralel e ăla care se hrănește din taxele și impozitele tale, fără sa îți dea nimic la schimb. Vă aștept la o analiză la bisturiu asupra statului paralel, definit corect, nu politicianist, alături de Florin Ivan, Liviu Mihaiu și Laurențiu Ciocazanu.

Citeste si   "Legile Puterii" Virgil Popescu - Ideea tăierii salariilor e un fake news, nu cred că Lazea a lansat-o întâmplător

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ