Share

Băiatul primarului din Botoșani, prins cu un joint după ce a cauzat un accident rutier pe bulevardul Independenței din Iași a fost scăpat de trimitere la judecată

Băiatul primarului din Botoșani nu a primit nici o pedeaspă, cu toate că a fost prins cu un joint în posesia lui. Acesta a provocat un accident rutier la Iasi, iar în urma cercetărilor polițișii au găsit o țigară cu droguri în mașina sa.

Citeste si   De ce la TOMEȘTI toate contractele mari ajung la LIS AFFAIR SRL? Ștefan TIMOFTE: „Așa vreau eu!”

Cosmin Flutur, fiul politicianului Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani, a fost cercetat pentru deținere de droguri în vederea consumului propriu de către procurorii DIICOT. Anchetatorii ieșeni au concluzionat că, întrucât Cosmin Flutur este la prima abatere de acest fel, fapta sa nu reprezintă un pericol social, motiv pentru care au renunțat la urmărirea penala. Judecătorii au confirmat această decizie.

Citeste si   DOUĂ unități de învățământ din județul IAȘI au solicitat SUSPENDAREA CURSURILOR!

 

 

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ