FESTIVALUL INDUSTRIILOR CREATIVE este un proiect cultural internațional ce are ca misiune dezvoltarea sectorului industriilor creative din România prin promovarea culturii autentice, creativității și educației tinerei generații.

In cadrul evenimentului Barbara Langellotti Atelier va lansa cea mai recenta colectie la Kasta Morrely Fashion Week, VII edition.

Barbara Langellotti Atelier, este un Atelier de creatie vestimentara pentru femeia puternica, seducatoare, diferita, care isi doreste putin mister in viata ei.

Atelierul creaza rochii de mireasa, cat si de ocazie, unicate pe masura si personalitatea clientei, din materiale deosebite, cum ar fi: Tullul de matase, voalul de matase, dantela chantilly, dantela brodata manual si multe altele.

” Indrazneste sa fii diferita” purtand creatiile Langellotti Barbara Atelier!

Numita de presa din Franta “Brancusi al modei romanesti”, creatoarea de moda Cristiana Maria Purdescu, revine la #KastaMorrelyFashionWeekpentru lansarea celei mai recente colectii. Avand inspiratia in motivele traditionale romanesti, designerul suprinde la fiecare aparitie prin capacitatea sa de a aduce in lumina modernitatii mostenirile spiritului creativ al natiunii noastre.

Designerul Carmichael A Byfield din Olanda revine la KastaMorrelyFashionWeek pentru lansarea internationala a unei colectii de exceptie.

Cu prezentari de moda la New York Fashion Week si pe marile podiumuri fashion ale lumii, House of Byfield este un nume recunoscut la nivel international ca fiind un important brand de moda ready-to-wear.

Infiintata in anul 2001, compania House of Byfield se distinge prin designul original, calitate si inovatie. In anul 2014 Carmichael Byfield a fost premiat la Washington DC cu Premiul de Excelenta The Caribbean Style&Culture pentru Inovatie in Moda. In acelasi an, a fost castigatorul premiului “Rotterdam Fashion Award” pentru conceptul original propus in domeniul modei.

Evenimentele principale ale festivalului sunt: Kasta Morrely Fashion Week® și Gala Premiilor în Industriile Creative®, desfășurate între 2 – 4 noiembrie 2018, la Sala Polivalentă din Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ