Share

 

„O moțiune de cenzură într-o perioadă în care există alte probleme nu este oportună, dar nici nu e o catastrofă”, a declarat, miercuri, la RFI, liderul UDMR, în legătură cu anunțul PSD pentru luna august.

„Nu am discutat, vom discuta la momentul potrivit (despre moțiunea de cenzură – n.red.). Nu cred că în perioadele când sunt alte probleme, e oportun să vii cu o moțiune de cenzură, dar nici nu văd o catastrofă, fiindcă este un instrument constituțional, un instrument politic în mâna Opoziției. Nu știu, depinde de foarte-foarte multe chestiuni care se vor întâmpla în august”, a mai precizat liderul UDMR.

Kelemen Hunor asigură că UDMR nu va semna moțiunea de cenzură a PSD: „Eu atâta pot să vă spun, că noi nu vom semna o moțiune de cenzură, asta e sută la sută. Mai departe, mi-e greu să spun, că în acest moment discutăm doar teoretic că ar exista, va exista, e posibil. Când va exista, atunci putem intra în detalii”.

PSD a anunțat că va depune o moțiune de cenzură în luna august împotriva Guvernului Orban și că are deja peste 200 de semnături, urmând discuții cu celelalte partide politice parlamentare. Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este sigur că aproape toate partidele vor vota pentru căderea Guvernului liberal.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ