Kim Jong-un a ordonat uciderea unui general acuzat de complot într-un mod oribil. Numele victimei n-a fost făcut public

Se spune că este vorba despre un general care ar fi fost bănuit că intenționa să organizeze un puci, a notat dailymail.co.uk.

Se pare că respectivul a fost tăiat înainte de a fi aruncat în bazinul cu peștii teribil de violenți, care în câteva minute „curăță” carnea de pe un corp. Kim Jong-un și-a cumpărat pești piranha din Brazilia.

Nu se știe dacă victima lui a murit din cauza rănilor provocate anterior, din pricina peștilor piranha sau dacă, pur și simplu, s-a înecat. Se pare că metoda de execuție care a fost pusă în aplicare la reședința dictatorului nord-coreean s-a inspirat dintr-o metodă descoperită într-un din filmele din celebra serie James Bond, „You Only Live Twice” , lansat în 1965. „Kim Jong-un adoră să folosească teroarea ca armă politică.

El vrea ca toată lumea, inclusiv principalele lui ajutoare, că pot avea parte de o moarte foarte dură, dacă el descoperă că aceștia l-ar putea trăda. A executat inclusiv membri ai propriei familii sau oameni cu rang înalt în guvern pentru că n-au aplaudat suficient de tare la discursurile lui.

„Se bănuiește că a ucis 16 oameni de când a ajuns la putere”, a dezvăluit un angajat al serviciilor secrete britanice pentru presa din țara lui.

LĂSAȚI UN MESAJ