Share

Klaus Iohannis a participat, joi, la reuniunea Consiliului Naţional al PNL. Evenimentul a marcat şi lansarea neoficială a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidenţiale din toamnă 

Pe agenda preşedintelui Klaus Iohannis pentru joi, 8 august, a apărut participarea acestuia la reuniunea Consiliului Naţional al Partidului Naţional Liberal, la Romexpo, începând cu ora 18:00.

Citeste si   Orban: Nu dorim impunerea de restricții. Toată lumea trebuie sa respecte legea și regulile de protecție sanitară

Pe ordinea de zi a Consiliului Naţional PNL a figurat alegerea unui prim-vicepreşedinte al partidului, prezentarea bilanţului politic al conducerii PNL şi aprobarea fuziunii dintre Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT) şi PNL.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat, acum două săptămâni, că a acceptat propunerea liderului PNL Ludovic Orban de a deveni prim-vicepreşedinte al partidului, conform mediafax.

Citeste si   HAOS la Senat. Dezbaterile pe noua lege privind carantina și izolarea, AMÂNATE. Orban: "Amânarea înseamnă un risc de infectare!"

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ