Share

 

„Este un fenomen pe care îl observăm cu îngrijorare, dar în același timp putem să vedem că există o preocupare serioasă și intensă și la Interne și la marile Parchete și la ministerul Justiției.

Însă trebuie să vedem lucrurile așa cum sunt.

Nu se poate repara într-o săptămână ce s-a stricat în 30 de ani. (…) Să ne amintim, cu tristețe, că altfel nu pot să-mi amintesc, de cei trei ani de guvernare PSD, în care PSD a încercat cu toata forta sa distruga legile justitiei, sa puna cizma pe gatul Justitiei din România, a încercat să îi apere pe penali în detrimentul oamenilor cinstiți. Asta se vede acum pe străzi.

Citeste si   VIDEO Stelian Ion: „Suntem în fața unui moment istoric, în Constanța scriem istorie!”

Actualul guvern vine cu măsuri, dar când ajunge în Parlament este aceeași majoritate PSD-istă care încă se opune la reformele necesare în domeniul Justiției. Asta nu ne face sa ne oprim. Vom merge mai departe și vom găsi soluții pentru ca infractorii să fie la pușcărie. Pentru a pune lucrurile la locul lor – pentru ca infractorii sa fie la puscarie și oamenii cinstiți să fie apărați de instituțiile statului, nu invers, cum, din păcate, am avut tendinta in anii de guvernare pesedistă”, a declarat, miercuri, Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, după o declarație privind condițiile începerii anului școlar preuniversitar în toamnă.

Citeste si   Edilul Mihai CHIRICA: un nou MANDAT la ȘEFIA primăriei municipiului IAȘI!

Declarația șefului statului vine la o zi de la uciderea liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Edi Pian. Acesta a murit după ce a fost înjunghiat, în noaptea de luni spre marți, în urma unui conflict între mai multe persoane, în sectorul 6 al Capitalei.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ