Share

Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei a participat joi la reuniunea NATO, unde a fost pentru prima data fata in fata cu cel mai important om al planetei, Donald Trump, Presedintele SUA, potrivit digi24.ro.

„Este general acceptat ca ne dorim o Alianta puternica, coeziva, care merge inainte. Vrem o intarire a relatiei transatlantice, relatiei intre SUA si Europa, trebuie sa fie o relatie foarte foarte puternica. Daca ne apropiem un pic de zona noastra, atunci e clar ca ne dorim un flanc estic bine consolidat. Dorim insa ca acest flanc estic sa fie consolidat intr-un mod echilibrat”, a declarat presedintele, la sosirea la noul sediu al NATO de la Bruxelles.

Presedintele s-a aratat incantat de faptul ca ideea privind consolidarea echilibrata a flancului estic, pe axa nord-sud, a fost preluata si sustina de catre aliati si acum se lucreaza la un concept care va duce la aceasta echilibrare.

Citeste si   ALEGERI LOCALE 2020. Cum se folosește URNA MOBILĂ. Procedura pentru cei care nu pot merge la secția de votare

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ