Share

”Epidemia de covid 19 reprezintă o provocare pentru întreprinzători și pentru societate, în general. Este o datorie a tuturor să ne recuperăm economic. Este îmbucurător faptul că scăderea economică a fost stopată. Guvernul a găsit soluții și măsuri de sprijinire a mediului de afaceri.

Criza nu a trecut și situația actuală cere și mai multă atenție, prudență. Protejarea resurselor umane este esențială. Economia își revine treptat, avem perspectiva unei creșteri consolidate în anii viitori. Avem nevoie de companii puternice în România care să susțină investiții inteligente și locuri de muncă bine plătite.

Citeste si   Mesaje de Ziua Națională a României transmise de NATO. Cum este văzută România de aliații săi

Vocea oamenilor de afaceri este deosebit de importantă. România nu își poate permite pași greșiți în cursa relansării economice. Este esențială o strategie de promovarea a exporturilor în contextul actual. Apreciez în mod deosebit aplecarea guvernului liberal pentru investiții.  Avem nevoie ca țară să folosim toate oportunitățile de atragere a fondurilor europene.

Citeste si   VIDEO Eroi din prima linie a frontului COVID-19, decorați de Klaus Iohannis de Ziua Națională: „Medicii au depus eforturi supraomenești. Mă înclin cu recunoștință și profund respect”

Doresc să vă încurajez și pe dumneavoastră să priviți în perspectivă. Vom reuși să trecem cu bine prin această perioadă doar printr-o mobilizare a tuturor”, a transmis Klaus Iohannis.

”Lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună. La analiza pe primele nouă luni, România este mai bine cu 2,4 la sută privind media europeană în privința PIB. Considerăm că parteneriatul cu mediul de afaceri este pilonul de bază al relansării. România are oportunități care pot fi fructificate. Avem capacitatea de a fructifica aceste oportunități pentru a crește din toate punctele de vedere pe baza valorizării capacității deosebite pe care le avem. Felicit toate companiile premiate”, a spus premierul Ludovic Orban.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI: „VISUL unui popor a fost ÎMPLINIT în urmă cu mai bine de un SECOL.”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ