Share

Poliţiştii ieşeni caută un bărbat care a plecat dintr-o unitate medicală și nu a ajuns la domiciliu. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea bărbatului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Citeste si   Studenții TUIAȘI dau viață campusului! În Tudor Vladimirescu s-a inaugurat un PARC cu mobilier URBN unic în IAȘI

La data de 16 septembrie a.c., polițiștii Secţiei nr. 3 Poliţie Iaşi au fost sesizați cu privire la faptul că VLASE VALERICĂ, de 49 de ani, din comuna Cozmeşti a plecat dintr-o unitate medicală din municipiul Iași, unde a fost transportat la data de 14 septembrie 2020 și nu a ajuns la domiciliu.

Semnalmentele bărbatului: înălţime aproximativ 1,70 m, 85 – 90 de kilograme, faţă ovală, păr brunet, ochi căprui.

Citeste si   Vasilică TOMA, șoferul de la Târgu-Frumos rămâne PARLAMENTAR! Ion VĂTĂMANU l-a vrut în LEGISLATIVUL ROMÂNIEI

La data plecării acesta era îmbrăcat cu tricou de culoare verde cu vişiniu, pantaloni de culoare albastru închis sau negru, având o dungă albă pe laterale şi era încălţat cu tenişi negri.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Citeste si   Proiectul ”Fii RESPONSABILĂ de sănătatea ta” inițiat de IRO IAȘI are ca SCOP prevenirea CANCERULUI de SÂN

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ