Share

Marian Drăgulescu este campionul Europei la sol

Gimnastul român de 36 de ani a făcut, sâmbătă, un exercițiu de nota 14,500.

Pentru Marian Drăgulescu este cea de-a patrulea titlu continental la sol și cea de-a zecea medalie de aur la Europene.

Medalia de argint a revenit gimnastului Dmitrii Lankin din Rusia (14,466 puncte), în timp ce bronzul a fost obținut de Alexander Șatilov (14,400 puncte).

Marian Drăgulescu – exerciţiul la sol în finala CE CLUJ 2017

Update: AUUUUUUR! Marian Drăgulescu este campion european la sol! Mulţumim, Marian! Felicitări! https://youtu.be/XEa8m0p0hP4UPDATE: Marian a obținut 14,500. Bravo!Marian Drăgulescu evoluează în finala de la sol, acum, pe #TVR1, TVR2 şi TVR HD. Hai Marian! #HaiRomânia!http://www.tvrplus.ro/live-tvr-2http://www.tvrplus.ro/live-tvr-hd

Posted by TVR1 on Samstag, 22. April 2017

 

Marian Drăgulescu este campion european la sol!

AUUUUUUR! Marian Drăgulescu este campion european la sol! Mulţumim, Marian! Felicitări! #HaiRomânia!Exerciţiul lui Marian: https://youtu.be/XEa8m0p0hP4http://www.tvrplus.ro/live-tvr-2http://www.tvrplus.ro/live-tvr-hd

Posted by TVR1 on Samstag, 22. April 2017

În continuare, programul Campionatelor Europene de la Cluj-Napoca este următorul: sâmbătă — finale masculin la sol, cal cu mânere, inele și finale feminin la sărituri și paralele (13,30-16,40), duminică — finale masculin la sărituri, paralele, bară și finale feminin la bârnă și sol (13,30-16,40), libertatea.ro.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ