Share

Conform datelor furnizate de DSP, astăzi, 31 august 2020 se înregistrează un număr de 755 de noi cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19 pe teritoriul României, asta însemnând că numărul total a ajuns la 87.540, de la începutul pandemiei și până în prezent.

În ultimele 24 de ore, pe teritoriul României, 43 de persoane au decedat iar 183 au fost reconfirmate. Numărul total de persoane aflate în secțiile AȚI este de 506.

Citeste si   MOLDOVA, regiunea uitată a ROMÂNIEI! PROIECTUL Autostrăzii A8 Ungheni-Iași- Târgu Neamț-Târgu Mureș se amână din nou

La Iași, înregistram un total de 713 cazuri active, dintre care 61 doar în ultimele 24 de ore. Tot în ultimele 24 de re, au fost înregistrate în județul nostru un număr de 98 de decese.

“Lucrăm la cote maxime, așa cum era de așteptat pentru că suntem pe locul al 3lea la numărul de noi infectări, după București și Brașov. În secția ATI mai avem doar un singur loc liber iar la neurochirurgie sunt ocupate 7 din cele 14 locuri destinate terapiei intensive pentru pacienții bolnavi de Covid-19.”  a declarat dr. Carmen Dorobăț, Manager al Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ