Într-o lume de poveste, uitând de zgomotul oraşului, în pădure, Hotelul şi Restaurantul La Castel*** au luat naştere din dorinţa unei tinere familii de a crea evenimente unice şi speciale, transformând clipele petrecute alături de cei dragi în amintiri pline de rafinament şi eleganţă.

Fie că decideţi să folosiţi grădina pentru recepţia cu şampanie, pentru fotografii, sau simplu, să vă bucuraţi de privelişte, Restaurantul La Castel*** se diferenţiază prin toate acestea de alte locaţii din oraşul Iaşi, ajutându-vă să faceţi din nunta dumneavoastră (şi nu numai) un eveniment memorabil de care să vă amintiţi cu plăcere peste ani.

Citeste si   COVID-19: Spania, oficial cea mai afectată țară din Europa

Meniuri evenimente

Restaurantul La Castel*** se distinge prin creativitate culinară, oferindu-vă o gamă variată de meniuri, sau putem crea meniul special pentru dumneavoastră, alături de băuturile alese. Oricare ar fi evenimentul – nunţi, cocktailuri sofisticate, banchete sau petreceri private, echipa noastră vă asistă de la planificare până la finalul evenimentului.

Citeste si   „Acum, PÂNĂ ȘI girofarurile au dispărut, iar tu ești singur într-un oraș abandonat.” Confesiune tulburătoare a unei tinere din Suceava