Share

La Gura Humorului a început de ieri (05.10 n.r.) Festivalul  Internațional de film, diaporama și fotografie Toamna la Voroneț.

Gala de deschidere și Vernisajul expoziției ”Peru” au început de ieri de la ora 18.00, ambele manifestări organizate la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina.

Totodată la Casa de Cultură din orașul stațiune a avut loc tot ieri(05.10n.r.) la ora 19.00 proiecția Retrospectiva Diaporama premiata unde a putut fi vizionat filmul ”Parking”, coproducție România-Spania.

Citeste si   NOI măsuri au fost luate astăzi de CJSU pentru mai multe comune din Suceava! VEZI care sunt acestea

Festivalul  Internațional de film, diaporama și fotografie Toamna la Voroneț a ajuns la a 40-a ediție

Manifestările vor continua până duminică 11 octombrie inclusiv.

” Festivalul  Internațional de film, diaporama și fotografie Toamna la Voroneț a ajuns la a 40-a ediție, o ediție care debutează astăzi, 5 octombrie și se va desfășura timp de o săptămână, până duminică 11 octombrie la Gura Humorului, la Casa de Cultură în aer liber și on line pe site-ul festivalului.

Acest Festival s-a consacrat cu diaporamă, așa a început el acum 40 de ani și în cadrul acestei ediții vom dedica 15 minute în fiecare seară acelor diaporamiști care au fost premiați de-a lungul acestui festival.

Serile de miercuri, joi și vineri sunt dedicate în memoriam actorului Ștefan Iordache. Vom avea o prezentare de carte și un film biografic”, a declarat Mihai Mardare directorul Festivalul Internațional de film, diaporama și fotografie Toamna la Voroneț pentru Ziarul Bună Dimineața Suceava.

 

Citeste si   (P) Ioan BALAN deputat PNL, scrisoare deschisă către Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion ȘTEFAN

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ