Share

Uniunea Studenților din România organizează cea de-a XVI-a ediție a celui mai mare festival cultural studențesc din România, uniFEST.

Din 2001, deviza acestui festival este ”distracție gratis, nu degeaba!” și organizatorii reușesc să-l onoreze în fiecare an.

Timp de 14 zile, mai exact în perioada 1 – 14 noiembrie 2017, studenții din toată țara își fac bagajele și se pregătesc de cea mai mare călătorie, conform temei de anul acesta a festivalului.
uniFEST este proiectul care aduce celor peste 400 000 de studenți pe care Uniunea Studenților din România îi reprezintă, seri de teatru, muzică, activități sportive, educaționale, descoperirea centrului universitar, dar și un super concert.

La ediția de anul acesta sunt prezenți noi organizații studențești din cinci universități ieșene, precum: LSETH (electrotehnică), ASVI (veterinară), ALSUPA, ARTIUM (arte), MOLDAVIA, TERIS (biologie), ASCIS (chimie), LSGG (geografie și geologie), AEGEE, E-TEAM (psihologie), GISU, LSI (istorie), ATI.

Pe scena Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților Iași vor urca artiști precum Walter Ghicolescu, Paul Arva, studio ASA alături de Bobi (Fără Zahăr), Adi Bobo și Serghei.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ