Share

Ieri, 2 decembrie 2019, la sediul Inspectoratului de Poliţie Iaşi a avut  loc festivitatea de avansare la gradul profesional următor

Ieri, 2 decembrie 2019, la sediul Inspectoratului de Poliţie Iaşi a avut  loc festivitatea de avansare la gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în gradul profesional deținut,  a poliţiştilor care îndeplinesc condiţiile legale şi care pe parcursul anului 2019 au avut rezultate meritorii în activitatea desfăşurată și s-au remarcat prin profesionalism.

Cu această ocazie, Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi Iaşi, comisar-șef de poliţie Gîtlan Costel a dat citire dispozițiilor de avansare a ofiţerilor şi agenţilor de poliţie.

Cu prilejul Zilei de 1 Decembrie, au fost avansaţi 26 de poliţişti ieşeni, dintre care 10 ofiţeri de poliţie și 16 agenţi de poliţie.

Totodată, pentru rezultatele deosebite obţinute în activităţile profesionale, au fost adresate 49 de mulțumiri scrise și 50 de felicitări scrise.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ