Share

La slujbele religioase din cadrul bisericilor din județul Suceava vor putea participa doar credincioșii din localitățile în care se află unitățile de cult.

Potrivit prefectului, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Alexandru Moldovan, a discutat în ședința de miercuri (07.10. n. r.) că toate administrațiile publice locale să aducă de îndată la cunoștinţă parohiilor de pe raza administrativ-teritorială de competenţă despre permiterea organizării sărbătorilor religioase numai cu participarea persoanelor care au domiciliul sau reşedinţa în localitatea unde se desfăşoară aceste activităţi.

Citeste si   GCS: 4.761 de cazuri noi de COVID-19; teste efectuate în ultimele 24 de ore - 33.843

”Momentul actual este unul crucial pentru a stopa un al doilea val la nivelul județului Suceava”

Această măsură a fost luată pentru prevenirea creșterii numărului de cazuri de Covid-19 din județul Suceava.

Totodată, în contextul creșterii numărului de cazuri în județul Suceava, prefectul Alexandru Moldovan face un apel către cetățeni să respecte recomandările specialiștilor, respectiv purtarea măștii, normele de igienă și de distanțare socială:

“Pentru a nu fi nevoiți să ne întoarcem la restricții și pentru a reveni la viața noastră de dinaintea pandemiei, trebuie să respectăm măsurile în vigoare și recomandările specialiștilor. Mulțumesc tuturor sucevenilor care le respectă, înțelegând că este un efort comun, al nostru, al tuturor!”


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ