Share

Fostul premier al României, în perioada 2012-2015, actual deputat, ales în 2016, Președintele Pro România, Victor Ponta a fost prezent, miercuri, 9 septembrie 2020, la Suceava, pentru a susține candidații Pro România în cursa electorală.

Candidații Pro România în Suceava, exponenți ai noului sens al politicii românești

Victor Ponta a declarat că, pentru Pro România, partidul pe care îl conduce și pe care l-a înființat, candidata  Alexandra Harja Samsonescu, care concurează pentru Președinția Consiliului Județean Suceava reprezintă politica de viitor. Despre candidatul Partidului Pro România la fotoliul de Primar al Municipiului Suceava, Florin Sinescu, Victor Ponta l-a caracterizat ca fiind  alternativa pentru cei care doresc schimbarea în Municipiul Suceava:

Mă bucur foarte mult că Alexandra (Harja Samsonescu n.a.) este un exemplu de ceea ce înțelege Pro România prin politică de viitor. Este suficient să puneți două fotografii, cu domnul Flutur ca să vedeți cum arată politica trecutului și cu Alexandra ca să vedeți cum va trebui să arate politica în viitor (…)Chiar nu poate nimeni să spună că nu avem ce să facem și rămânem de 20 de ani cu același primar că nu avem pe cine să votăm. Avem un candidat serios (Florin Sinescu n.a.), un candidat capabil pentru municipiu. Vreau ca în Suceava Pro România să ofere oamenilor o alternativă și pentru PSD și pentru PNL”.

Victor Ponta a declarat, la conferința de presă la care a participat în mijlocul sucevenilor,  că partidul său nu tolerează blaturile în politică și că vrea ca Pro România să fie partidul ”fără blaturi”:

Noi cei din Pro România am ales rolul cel mai greu, să fim cei care spargem blatul la nivel național. De aia am și rămas singuri împotriva tuturor și de asta sunt atât de trist uneori, când văd că noi ne luptăm cu PNL, iar cei de la PSD se luptă cu noi și ne sancționează pentru că ne luptăm cu PNL”.

Victor Ponta a ales să-i mulțumească public lui Cătălin Nechifor că și-a păstrat cursul bun în politică și nu l-a dezamăgit niciodată:

Când îți alegi rolul acesta ți-l duci și nu am venit să ne plângem și îi mulțumesc lui Cătălin Nechifor pentru că este pe lista scurtă a celor care nu m-au dezamăgit niciodată. Lista celor care m-au dezamăgit nici nu o mai scriu că nu are rost. Însă faptul că există oameni cu care am făcut lucruri bune, cu care am trecut și prin bune și prin rele e important”.

Președintele Pro România, Victor Ponta a declarat că este convins că aceste alegeri nu vor fi organizate democratic și vor reflecta jocuri politice a căror corectitudine este discutabilă: Sunt convins că aceste alegeri așa cum sunt organizate, în niciun caz nu vor fi democratice și nu vor reflecta ceea ce oamenii așteaptă, ci vor reflecta niște jocuri politice mai mult sau mai puțin corecte.

Alexandra Harja Samsonescu și Florin Sinescu, ”greii” lui Victor Ponta în lupta electorală

Suceveanca Alexandra Harja Samsonescu a absolvit ca șefă de promoție Liceul Economic „Dimitrie Cantemir”, a absolvit  Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune și Masterul în domeniul agricol la Iași. Alexandra Harja Samsonescu este nouă în politică.

Alexandra Harja Samsonescu a brevetat  un utilaj modern pentru curățarea pernelor și pilotelor, produs și comercializat la firma sa, împreună cu alte materiale. Firma sa a devenit principalul furnizor pentru curățătoriile din țară care primesc pentru curățat perne și pilote.

Firma Alexandrei Harja Samsonescu produce perne și pilote din pene și puf pentru export și câteva din marile lanțuri de magazine din țară.

Suceveanul Florin Sinescu este un om cu experiență în politica și administrația suceveană. Acesta a lucrat în Prefectura Suceava din anul 1997, iar din anul 2010 a condus Serviciul de dezvoltare economică, servicii publice și autorităţi locale din cadrul Prefecturii Suceava.  În anul 2012 a fost numit Prefect al Județului Suceava, în timpul Guvernului Ponta, fiind primul prefect promovat din rândul funcționarilor acestei instituții.  Florin Sinescu este jurist și inginer, a absolvit un master în administraţie publică locală, are o diplomă de înalt funcţionar public obținută la Institutul Naţional de Administraţie.

Președintele Pro România, deputatul Victor Ponta și-a exprimat satisfacția că Pro România vine în fața alegătorilor suceveni cu candidați care arată modul în care dorește Pro România să facă politică în viitor.


Share
Citeste si   Un minor de 7 ani a fost ACCIDENTAT pe o trecere de pietoni în VICOVUL de SUS! Acesta a fost transportat la SPITAL
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ