Share

La un an de la eliberarea din închisoare, Gică Popescu plănuiește să revină în fotbal. Fostul fundaș al naționalei va investi 500.000 de euro în școala de fotbal pe care o deține.

Paul Răducan, manager al Școlii de Fotbal Gică Popescu, a vorbit despre investiția plănuită de fostul jucător.

“Suntem în lucrări mari de tot acum. Am investit mulți bani și acum este curtea plină de mașini care iau deșeurile și mobilierul vechi. Chiar acum suntem in lucrări. Deocamdată, modernizam clădirile La începutul lunii următoare sperăm să schimbăm și terenurile artificiale, daca ne vine gazonul din Olanda. În cei 500.000 de euro e inclus și terenul artificial mare, pe care nu-l facem acum. Le facem doar pe cele mici.

Gică Popescu e foarte implicat, chiar mai implicat decât înainte. A trecut pe la noi mult mai mult decât trecea înainte. Iar noi ne refacem încet baza și o aducem la standardele la care a fost. Era nevoie de această investiție pentru că noi aici chiar lucram, nu stăm degeaba.

Noi avem 185 de sportivi, plecând de la grupele de 7 ani până la cei U19. Scopul centrelor de juniori trebuie să fie unul: formarea și promovarea jucătorilor”, a spus Paul Răducan pentru ziare.com.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ