Share

Știm că Videochatul este un subiect încă Tabu

Chiar dacă ne considerăm a fi o societate modernă care se bate cu pumnul în piept că este capabilă să accepte schimbările și să importe cât mai multe mentalități din afara țării. Poate ne este greu de crezut, dar videochatul este un job la fel ca toate celelalte. Cu contract și toate formalitățile care îl transformă într-un loc de muncă real și legal.

  1. Este un lucru imoral să faci videochat

De multe ori, videochatul este confundat cu prostituția și fetele care fac videochat sunt catalogate ca fiind fete ușoare. De ce să nu ne focusăm pe realitate și să privim lucrurile așa cum sunt, nu cum ne spun alții că sunt? Și de când să muncești a devenit imoral? Știai că videochatul este legal și ești angajată “pe bune”?

2. Nuditatea este obligatorie

Nicio informație legată de videochat nu este mai greșită decât asta. Videochatul la VivaDiva nu

Înseamnă nuditate. Echipa de traineri se ocupă în permanență ca fetele să învețe cum să converseze cu membrii și cum să le atragă atenția cu hainele pe ele. În plus, nimeni nu te obligă să faci lucruri care nu vrei să le faci, iar de cele mai multe ori nici nu trebuie să te dezbraci. Este suficient să ai capacitatea de a întreține o conversație, iar restul vine de la sine.

3. Părinții și prietenii nu ar trebui să afle niciodată că faci videochat

La urma urmei este un job la fel ca toate celelalte. Bine, mult mai profitabil. De ce crezi că nu ar trebui să afle? Fetele de la Viva Diva sunt foarte asumate cu toate preconcepțiile despre videochat și nu bagă în seamă răutățile celor din jur. Se concentrează pe scop și știu că banii pe care îi câștigă le va ajuta să își deschidă afacerile personale și atunci vor stârni admirația tuturor.

4. Trebuie să suporți capriciile tuturor membrilor

În niciun caz! Injuriile sau orice alt lucru care să fie ofensator pentru fete este strict interzis. În momentul în care apar situații de această natură, fetele pot să închidă oricând conversația. La VivaDiva respectul și mediul plăcut de lucru sunt obligatorii. Ne bazăm pe faptul că un mediu de lucru armonios automat generează și venituri mari. În momentul în care fetele sunt relaxate când vin la muncă, ele vor da randament și vor genera venituri mai mari.

5. Videochatul este pentru cei care nu își găsesc alt job

Dimpotrivă, videochatul este doar pentru oamenii inteligenți. Cei care au cunoștințe din domenii conexe cum ar fi psihologie, geografie, istorie, politică și au capacitate de comunicare cu persoane din alte culturi. În videochat nu au loc persoanele care nu se pot adapta ușor situațiilor și nu sunt sociabile.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ