Share

Eveniment editorial interactiv cu Mirela Oprea la IAŞI

Unde: Librăria Cărturești, Palas Mall, Iași

Când: Luni, 27 ianuarie, ora 18:00

Oamenii au visat de când se știu și cei cu visuri mari au pătruns în cărțile de istorie și în memoria colectivă. Te-ai întrebat vreodată cum fac unii oameni să își realizeze toate visurile, în ciuda obstacolelor cu care se confruntă? Poate te-ai gândit că acei oameni pur și simplu au noroc. Sau poate ai crezut că ei au niște abilități speciale: sunt mai ageri, mai agili, mai altfel. Sau poate ai crezut că se sacrifică peste măsură. Dacă veți înțelege că „visurile nu trebuie urmate ci conduse“ va fi un moment de cotitură în destinele voastre.

Citeste si   Au fost emise ORDINELE de constatare a ÎNDEPLINIRII condițiilor LEGALE de constituire a CJ Iași și CL Iași

Vă invităm să participați la evenimentul de lansare a cărții Dream Management la Iași, pentru a afla de la dream managerul Mirela Oprea, autoarea volumului, care sunt „secretele” realizării visurilor.

Despre programul de Dream Management

Programul de Dream Management s-a născut dintr-o întâmplare, atunci când autoarea a fost invitată să susțină o activitate de team building în cadrul unei organizații din București. Inspirată de cartea “The Dream Manager” a lui Matthew Kelly, autoarea a creat un program de activități care a fost foarte apreciat și pe care ulterior l-a descris într-un articol ce a generat o mare undă de interes.

Citeste si   TUIAȘI a fost cooptată într-un proiect de CERCETARE pentru dezvoltarea de TEHNOLOGII utilizate de Armata SUA

Despre autoare

Mirela Oprea este licențiată în psihologie și științele educației (Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca) și doctor în cooperare internațională și politici de dezvoltare durabilă (Universitatea din Bologna). După o carieră în domeniul dezvoltării sociale, din octombrie 2018, Mirela își dedică întreaga energie proiectului Dream Management, prin care ajută oamenii să își realizeze visurile. Face asta prin programe de grup și sesiuni individuale, ea fiind și coach și consilier format la școli din România, Italia și SUA. Mai multe informații despre Mirela sunt disponibile pe site-ul ei: www.mirelaoprea.com.

Citeste si   TESTE rapide pentru COVID-19 în SPITALELE din România! Carmen DOROBĂȚ: ”Aceste teste RAPIDE vor fi orientate în SPECIAL către zonele de UPU”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ